bernadetteschool haalt 1300 euro op tegen ms

De leerlingen van de Bernadetteschool in Heeten hebben vlak voor de vakantie ruim 1300 euro opgehaald tegen MS. Dat deden ze met de actie Heitje voor een Karweitje. Donderdag werd de cheque overhandigd aan Esther en André Kruiper. Zij hadden zich met de leerlingen, het personeel en enkele ouders op het schoolplein verzameld.

André is één van de 16.000 patiënten in Nederland die aan M.S. lijdt.Schooldirecteur Marie-Jose Kupers maakte bekend dat de leerlingen uit groep 3 tot en met 8 liefsty 1327,80 euro hebben opgehaald.

Deze actie was onderdeel van ‘Op de Bres voor MS’ die op 9 mei is gestart met een benefietavond bij Bosgoed. Deze actie loopt door tot 1 oktober en heeft als rekeningnummer: NL 94 RBRB 0852220359. Alle giften gaan naar VUmc voor M.S.-onderzoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.