Home / archiefcentraal / belg aan kop in kokkiebikes tourspel

belg aan kop in kokkiebikes tourspel

De eerste dagen van de Tour waren roerig. Met als opvallendste punt natuurlijk het uitvallen van sprintfavoriet Mark Cavendish. De valpartij van klassementsrenners Froome en Mollema van afgelopen dinsdag kan daar nog wel bij. Met een loodzware kasseienetappe voor de boeg op deze woensdag, is het voor alle gevallen renners hopen dat ze genoeg hersteld zijn voor de uitputtingsslag van de vijfde etappe.

Woensdag kan een doorslaggevende etappe worden. Zoals eerder gezegd: Loodzwaar en het weer werkt niet mee. Oerhollandse regen klettert neer op de Tourrenners. Is het Tourklassement woensdagavond nog hetzelfde als woensdagmorgen? En hoe zit het met onze Tourpoule?

Zie na afloop van de etappe deze link.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.