beestenbus rhenen op salland natuur fair

De Beestenbus van Ouwehands Dierenpark Rhenen komt naar de Salland Natuur Fair. De fair wordt op zondag 14 september op Landgoed Groot Zwaaftink n Heeten gehouden.

De organisatie van de Salland Natuur Fair heeft inmiddels al een zeer uitdagend dagprogramma ingeboekt. Er is van alles te doen voor jong en oud. Een unieke ervaring wordt dit jaar gegarandeerd door De Beestenbus, waarin de beregave beleving “Expeditie Berenbos” onder de aandacht wordt gebracht.

Verder vinden er rondom en in de Beestenbus diverse activiteiten plaats, met onder andere een avontuurlijk programma waar je van alles kunt leren over dieren. Bekijk in de Beestenbus de afleveringen van het tv-programma Ouwehands Jungleclub en beleef de avonturen van Bamboo Bill en zijn avonturiersvrienden.

De Salland Natuur Fair wordt gehouden op zondag 14 september op Landgoed Groot Zwaaftink in Heeten. Meer informatie kun je vinden op de website: staging2.sallandnatuurfair.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.