austin malanda man ik kan amper over straat

Als uitgevers van de Roalter Wind fantaseren ze er wel eens over. Kan de hoofdpersoon van een nieuwe editie nog wel zonder bodyguards naar het dorp lopen? Wordt hij of zij niet continu belaagd door een schare fans die hem of haar – nog meer dan ons – het hemd van het lijf vragen of nog erger: het hemd van het lijf trekken?

Ze besloten het gewoon eens te vragen aan Austin Malanda, de man van de coverstory in de zojuist verschenen zomer-editie van Roalter Wind (nummer 15 alweer). Hij is blij dat hij zijn verhaal kan doen: “Man, ik kan amper over straat”, doet hij zijn beklag.

Waar zijn snelle landgenoot Churandy Martina nog steeds redelijk anoniem door Nederland kan rennen, wordt Austin in Raalte continu vastgeklampt. “Ik ben zelfs al gevraagd om handtekeningen uit te delen”, zegt hij met een gevoel van zowel verbazing als trots. “Regelmatig hoor ik mensen met elkaar fluisteren: ‘Is hij het echt?’. En toen ik onlangs op het gemeentehuis was, begon de ambtenaar ook eerst over het artikel in de Roalter Wind”, aldus de ex-uitbater van café Curaçao die er persoonlijk voor heeft gezorgd dat de Roalter Wind nu ook voor een zilte zeebries zorgt op het Benedenwindse Eiland.

Afhalen

Roalter Wind is nog steeds af te halen bij de erkende Afhaalpunten. Deze adressen zijn te vinden op staging2.roalterwind.nl Wees er snel bij want de voorraad slinkt iedere dag…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.