achttien abrahams bij de bagatelle

Willy Huisken van restaurant de Bagatelle in Mariënheem is dinsdag 50 jaar geworden. En dat zullen we weten ook. Voor het restaurant staan maar liefst 18 Abrahams.

Vrienden, familie, kennissen, iedereen was opgetrommeld om een bijdrage te leveren. Toen Willy maandagavond samen met zijn vrouw Monique en twee kinderen Bente en Stijn arriveerde, werden zij opgewacht door een grote vriendengroep die alvast een toost kwam uitbrengen. Het was een grote verassing Willy en zijn gezin.

Overigens komt de grote hoeveelheid Abrahams bij de Bagatelle niet helemaal uit de lucht vallen: Toen in 1986 vader Willy Huisken senior 50 werd, hadden zijn familie, vrienden en medewerkers een verrassing van maar liefst zes Abrahams in de tuin van Restaurant de Bagatelle. Voor de verjaardag van junior, die deze naam niet meer mag dragen, is er een nieuwe recordpoging gedaan. Maar liefst 18 Abrahams staan opgesteld in de tuin.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.