aanvaring met wandelaar gehad bel de politie

Dat doet de fietsclub, die het onderhoud van de route verzorgt, naar aanleiding van de twee voorvallen met gespannen staaldraden over de route. Vorige week heeft een onbekende een staalkabel over de route gespannen. Een mountainbiker ontdekte de draad vlak voor hij er tegenaan reed.

Zondagmiddag ging het echt wel fout. De draad die toen gespannen was werd voluit geraakt door een mountainbiker uit Emmen. Die kneusde daardoor zijn strottenhoofd.

Mogelijk zoekt de politie, met deze oproep, naar iemand die de mountainbikers liever niet op de Lemelerberg ziet. Heb jij onlangs als mountainbiker onlangs een aanvaring met een wandelaar gehad op de route over de Lemelerberg? Bel dan even met 0900-8844.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.