zorggroep gaat personeel versneld omscholen

Zorggroep Raalte gaat twintig personeelsleden versneld omscholen tot verpleegkundige. Woensdag startte het opleidingstraject bij Landstede in Zwolle. Met de opleiding kunnen de medewerkers van Zorggroep Raalte de stap maken van verzorgende naar verpleegkundige taken. Over twee jaar hopen zij deze opleiding succesvol af te ronden.

Door Zorggroep Raalte is bewust gekozen voor Landstede opleidingen. “Bij Landstede is het mogelijk om een opleiding op maat te krijgen. Wij hadden een bijzondere opleidingsvraag en hier werd die gegeven. Met deze scholing bereiden wij ons voor op de groeiende vraag naar verpleegkundigen, ook binnen de ouderenzorg. Dit is het gevolg van de toenemende zorgzwaarte bij de cliënten die wij ondersteunen op de diverse woonzorglocaties”, aldus Henk van Kampen, directeur-bestuurder Zorggroep Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.