zorgboerderijwinkel verkoopt nieuwe oogst

Na maanden zaaien, ploegen, zweten en wieden is het nu tijd voor de oogst. Bij de zorgboerderij “Het Oosterbroek” in Luttenberg verbouwen ze allerlei soorten groentes, fruit en aardappelen. Daarnaast hebben ze een kruiden en bloemen pluktuin. In het winkeltje verkopen eigen gemaakte artikelen en verse biologische eieren. Dit wordt allemaal onderhouden en verzorgd door deelnemers van de R.I.B.W. Kom gerust langs om te kijken en eerlijke producten te kopen voor een zacht prijsje.

De winkel is alle doordeweekse dagen geopend, behalve maandagmiddag, van 8.30 – 16.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.