zomersamenzang in wh zwart hal

Zaterdagavond 28 juni 2014 om 20.00 uur zal er een Zomer-Samenzangvond gehouden worden in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld. Het orgel zal deze avond bespeeld worden door Ad Huetink.

Er zullen o.a. de volgende werken worden gespeeld met aansluitend samenzang:

Intro ‘Ps. 100’ van A. Huetink, ‘Blijf bij mij Heer’ van J. Zwart, Sinfonia ‘Geprezen zij de Heer’ van J. Mulder, ‘Wachet auf, ruft uns die Stimme’ van J.S. Bach, ‘Psalm 150’, ‘Plaisir ‘d Amour’ van G.B. Martin met aansluitend zingen ‘O hoogt’ en diepte…’, ‘Passacaglia’ van John E. West met aansluitend zingen ‘Wie maar de goede God…’, etc.

Als orgelsolo krijgt u de ‘Marsch Jung-Wien’ van S. Krentzlin en ‘The Liberty Bell’ van J.P. Sousa te horen!

Er wordt deze avond uit diverse bundels gezongen! De opbrengst van deze avond komt ten goede van de projecten die we steunen. Deze zangavond valt buiten de bekende concertserie Royal Music All In.

Ad Huetink groeide in Beekbergen op met orgelmuziek. Na les gehad te hebben van de plaatselijke schoolmeester Alberts, kreeg hij les van de organist van de Grote-Loolaankerk in Apeldoorn, Corn. Weyers.

Deze leidde hem op voor het organistenexamen theorie en praktijk, maar ziekte verhinderde hem dit examen af te leggen. In de begin jaren ’70 heeft hij de lessen weer opgepakt en wel bij Willem Hendrik Zwart op het orgel van de Bovenkerk in Kampen. Deze organist heeft hem enorm veel leren genieten van orgelmuziek en zang. Wederzijdse persoonlijke gebeurtenissen hebben geleid tot vriendschap, vandaar dat de muziekhal naar hem is vernoemd.

U dient voor deze avond wel te reserveren. U kunt reserveren op tel.nr. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entreeprijs bedraagt Euro 10,00 p.p., incl. koffie, een drankje en een hapje, kinderen tot 13 jaar gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.