wout wagenmans colombia kans op wk titel

Veel Nederlanders klagen over een slechte verdediging bij het Nederlands Elftal, maar Wout Wagenmans denkt dat het probleem heel makkelijk opgelost kan worden. “De keeper is voor mij een essentieel begin van de verdediging. Als een keeper rust en vertrouwen uitstraalt, dan krijgt de verdediging dit meestal ook. Dit kon je zien op het vorige WK; Stekelenburg stond toen geweldig te keepen. Daardoor had de verdediging – met toch niet al te snelle verdedigers – wel het vertrouwen om naar voren te spelen. Ik zou dus Jasper Cillessen in het doel zetten. Hij komt rustig over en heeft het hele seizoen vertrouwen kunnen tanken. Als hij vertrouwen uitstraalt naar zijn verdediging heb ik best een goed gevoel bij de kansen van het Nederlands elftal. Ze worden dan misschien geen kampioen, maar ik geef ze een goed kans om in ieder geval de kwartfinale te bereiken.”

Wie wel kampioen wordt, is volgens Wagenmans een verassing. “Ik denk dat er nog wel eens een verrassing kan komen. Een land als Colombia geef ik nog wel een aardige kans. Zij zijn denk ik een gevreesde outsider voor de winst van het WK”. In het rijtje ‘outsiders’ kan ook België zich scharen volgens de wethouder. “De Belgen hebben voor het eerst sinds jaren een heel goed team bij elkaar. Ze hebben spelers uit verschillende grote internationale competities als de Serie A, Premier League en de Primera Division”.

Ben je het eens met deze analyse? Of heb je een heel andere verwachting? Laat het ons weten! Wil je ook jouw voorspellingen voor het WK doen en leuke prijzen winnen. Ga dan naar: http://staging2.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.