Home / archiefcentraal / wk pool wilfried nog aan kop

wk pool wilfried nog aan kop

Wilfried pakte dankzij de overwinning van Uruguay de volle 21 punten voor dat duel. Maar daar bleef het voor hem ook bij. Hans deed het beter. Hij voorspelde dan wel niet dat Uruguay zou winnen van Engeland. Maar dat Colombia met 2-1 zou winnen van Ivoorkust had hij wel goed. En ook het gelijke spel tussen Japan en Griekenland had Hans al verwacht.

Rob Westenenk voorspelde alleen een gelijkspel tussen Japan en Griekenland goed, maar dankzij twee doelpunten van één van zijn topscorers (Luis Suarez), staat Rob op een keurige derde plek.

Wat het vanavond gaat worden? Nou, de heren zijn het er bijna over eens. Italië wint in ieder geval van Costa Rica en Frankrijk verslaat Zwitserland. Maar over Honduras – Ecuador zijn de heren het nog niet helemaal eens. Volgens Hans en Wilfried wordt het een gelijkspel, maar Rob schat de kansen van Ecuador hoger in. We gaan het vanavond zien.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.