wk pool duitse goalgetter bepaalt ranglijst

De drie doelpunten van Thomas Müller tegen Portugal zijn maandag cruciaal gebleken voor de samenstelling van de huidige ranglijst binnen onze NuCentraal WK-pool. De nieuwe top 6 heeft de Duitse goaltjesdief namelijk als één van de vier topscorers aangewezen. Wilfried Jansen (WJGAERaalte) steeg mede hierdoor naar de eerste plaats met 276 punten.

Het was een belangrijk duel voor de ranking in de pool. Niet alleen Thomas Müller, maar ook Christiano Ronaldo werd namelijk vaak getipt als topscorer van het toernooi. Maar na de oliedomme rode kaart van dorpsgek Pepe, waren de kansen voor Ronaldo al snel verkleind tot het minimum. Müller daarentegen kon optimaal profiteren en schroefde zijn doelpuntentotaal op naar drie.

Hans Horenberg (H-H) en Tomas O (Dito) maken de huidige top drie compleet. Hans (2de) voorspelde van de top drie de meeste wedstrijd exact goed. Met zes juiste scores laat hij Tomas met één wedstrijd nipt achter zich. Huidig koploper Wilfried heeft slechts drie uitslagen goed voorspeld.

De ‘uitslagenkenner’ van de top drie voorspelt voor vanavond een 2-0 zege van België op Algarije. Vannacht gaat Rusland met 3-1 Zuid-Korea verslaan als we Hans moeten geloven.

Wilfried heeft dezelfde winnaars in gedachte, maar meent dat België met 2-1 wint en Rusland de Zuid-Koreanen met 2-0 verslaat.

Tomas kan zich wat België betreft vinden in de voorspelling van Hans, maar ziet Rusland en Zuid-Korea met een doelpuntloos gelijkspel eindigen.

En wat is jouw voorspelling van de komende duels?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.