wk pool derrin mensink voorlopig aan kop

Maar zijn hoge stand in de pool heeft hij ook te danken aan zijn topscorers Neymar (2x), Messi (1x), Balotelli (1x) en Benzema (2x). Dat leverde hem al 102 punten op.

Derrin wordt op de voet gevolgd door Patrick van Dartel met 118 punten en Niek Rijsemus (214 punten). Ook Patrick bewijst maar weer het belang van goede topscorers. Hij voorspelde namelijk nog geen wedstrijd goed, maar dankzij twee doelpunten van Van Persie, Neymar en Benzema en één doelpunt van Messi staat hij wel mooi tweede.

Wat de wedstrijden vanavond worden? Volgens koploper Derrin wint Nigeria met 0-2 van Iran, pakt Duitsland de drie punten door met 3-2 te winnen van Portugal en wint Ghana met 2-1 van Amerika. We zullen het zien….

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.