win mooie prijzen met jouw wk voorspelling

Vliegen we er na de poule-fase al uit door toedoen van Chili en Spanje? Of schakelen we titelfavoriet Brazilië uit en knallen we door tot de finale? Jij kan het voorspellen!

Prijzen

Via onze WK-pool op staging2.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule kun jij laten zien of jij denkt dat Oranje kans maakt op de titel. En je kunt in ieder geval zelf kans maken op geweldige prijzen waaronder een TV, tablet, herenhorloge, abbonement op de sportschool, grote poster van jouw favoriete foto, boodschappenpakket t.w.v. 50 euro en nog veel meer!

Daarnaast maken deelnemers van onze pool automatisch kans op prijze van scorito.com. De hoofdprijs bestaat uit twee voetbalshirts gesigneerd door niemand minder dan Pelé en Diego Maradona! Dus surf snel naar staging2.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule en voorspel!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.