wie wordt de sterkste man van lemelerveld

Het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 juni staat in het teken van Lemelerveld SpetterT. Op het zwembad Heidepark organiseert de stichting Olé een weekend vol vermaak met muziek, sporthuldigingen, theater en spel voor alle leeftijden.

Op zaterdagmiddag wordt uitgemaakt wie zich een jaar lang de Sterkste Man van Lemelerveld mag noemen. Onderdelen die aan bod komen zijn het onder andere Rikkepaal gooien, Trekkerband flippen, Kruiwagenrace en Gatgraven. Wil jij je krachten meten, geef je dan snel op via het e-mailadres stichtingole@gmail.com Op deze middag kunnen de kinderen genieten van het Blobjumpen, de Watersjeesbaan en de Speelkussens.

Zaterdagavond is het Zwembad Heidepark het toneel voor het Holland Heidepark House. Hierbij wordt een Lemelervelds sportteam in het zonnetje gezet. Je kunt je stem uitbrengen op je favoriete genomineerde via een poll op staging2.lemelerveldspettert.nl Hierna neemt DJ Hitch het stokje over voor de Full Moon BeachParty.

Zondagmiddag is er de traditionele familiemiddag op en rondom Natuurzwembad Heidepark met allerlei activiteiten voor jong en oud, hierbij worden de sportieve Lemelerveldse jeugdkampioenen in Het Holland Heidepark House in de spotlights gezet en gehuldigd voor hun sportieve prestaties. Voor het complete programma zie de website staging2.lemelerveldspettert.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.