weer een klap voor tcr vervoer

TCR Vervoer heeft de tweede harde klap in korte tijd te verwerken gekregen. Het bedrijf verliest namelijk naast het Regiotaxivervoer, nu ook het leerlingenvervoer. De voorlopige gunning van het taxivervoer naar scholen gaat naar Willemsen de Koning. Dat bedrijf heeft ook de gunning van Regiotaxi Salland gekregen.

De gunning van het leerlingen vervoer gaat over de gemeenten Olst-Wijhe, Raalte, Deventer, Zutphen, Brummen, Voorst, Epe en Lochem. TCR kan nog in beroep tegen de gunning aan Willemsen de Koning. Of het bedrijf, met vestigingen in Raalte, Dalfsen, Deventer en Zutphen dat gaat doen, wilde directeur Marc Roescher vrijdag nog niet kwijt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.