Home / archiefcentraal / vvd vindt vier wethouders niet uit te leggen

vvd vindt vier wethouders niet uit te leggen

Volgens de VVD-fractie is deze uitbreiding niet te verdedigen. “De formele lezing is dat dit te maken heeft met allerlei extra taken die op gemeenten afkomen. Op zich zouden we dat nog kunnen begrijpen. Maar als je vervolgens ziet dat er een collegeakkoord ligt waarin vrijwel alléén maar staat wat men de komende jaren niet meer doet, dan komt dat in ander licht te staan. Er gebeurt de komende jaren vrijwel niets op het gebied van beleidsontwikkeling, infrastructuur, lokale economie en veiligheid en voor de rest is de boodschap: het geld is op, dus u hoeft niet op ons te rekenen!”

“Wie het Hoofdlijnen-akkoord leest kan niet anders dan tot de conclusie is dat het de komende jaren in Raalte een sober verhaal wordt. Het is dan niet uit te leggen dat de inwoners de nota gaan betalen, alle organisaties moeten inleveren, maar dat intussen het aantal wethouders wél wordt uitgebreid”.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.