vuurwerkshow tijdens midzomerfeest

De aankomende editie van Midzomerfeest Mariënheem is de dertigste editie. Ter ere hiervan is er zaterdagavond 21 juni omstreeks 22.30 uur een vuurwerkshow.

Omdat Stichting Midzomerfeesten Mariënheem dit jaar het 30-jarige jubileum viert, is besloten om iets extra’s te regelen op de zaterdagavond. Omstreeks 22:30 uur zal het donker worden en dit is tevens het startsein van de vuurwerkshow. In verband met het 30-jarige jubileum heeft Stichting Midzomerfeesten Mariënheem ook besloten om dit jaar de entree voor de feesttent op de zaterdagavond te verlagen naar 5 euro.

De vuurwerkshow wordt georganiseerd door Dreamfireworks. Zij zijn bekend van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen, de afsluiter van de Nijmeegse 4-daagse, de vuurwerkshow op de Erasmusbrug, de Sail 2010 en dit jaar dus ook Midzomerfeest Mariënheem.

De band Beat-it en de van oorsprong Wijhese DJ Total Tommy zorgen zaterdagavond voor de muziek. Vanaf 19.30 uur is de Bajobar geopend in de feesttent.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.