vrouw gewond bij ongeluk in olst

Bij een ongeluk vlakbij Olst is dinsdagochtend een vrouw gewond geraakt. Dat meldt RTV Oost. ‘Ze reed met haar auto in de flank van een andere auto, die vanuit een uitrit de weg op wilde rijden. Het ongeluk gebeurde op de Eikelhofweg. De auto van de gewonde vrouw kwam na de botsing in een weiland tot stilstand. De brandweer heeft de auto open moeten knippen om haar er uit te kunnen halen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Twee andere vrouwen, die in de andere auto zaten, zijn voor zover bekend ongedeerd gebleven. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk, de weg is daarom nog een tijd afgesloten.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.