Home / archiefcentraal / voorspeelavond leerlingen de broederband

voorspeelavond leerlingen de broederband

Zaterdagavond hield De Broederband Beerzerveld een voorspeelavond voor de leerlingen ter afsluiting van het muziekseizoen. Kulturhus ’t Samenspel barste bijna uit zijn voegen door de geweldige belangstelling van ouders broertjes en zusjes en opa’s en oma’s van de leerlingen.

21 optredens stonden er op het programma van solistische tot duo’s, trio’s en kwartetten. Voorzitter Chris Stuut was zeer te spreken over het niveau van de leerlingen, die allemaal een geweldige prestatie leverden. Spreekstalmeester Jarik Bakker kondigde elk optreden aan en na elk optreden klonk er een welverdiend applaus uit de zaal. Aan het eind van de avond traden alle leerlingen gezamenlijk op met een drietal liedjes, te weten Little Donkey, Stoccata en Aroving Zeemansliedje.

Anouk Bolks had het Wilhelmus ingestudeerd op euphonium en hiermee werd deze zeer succesvolle voorspeelavond afgesloten.

Het is trouwens toch een succesvol seizoen voor de Broederband, want de volgende leerlingen slaagden onlangs voor hun examen: Iris Lubbers Sopraansax B, Rob Timmer Altsax B, Margreet Middag theorie sopraan sax B, Sylvana Knol Altsax A, Tessa Ramaker Altsax A, Sabrina Ramaker Altsax A, en Jordi Hierink slaagde voor het B examen op zijn Tenor saxofoon.

Na een welverdiende vakantie gaan we begin augustus weer verder met de fantastische hobby muziek maken. Leerlingen voor zowel fanfare als drumband zijn van harte welkom. Neem gerust contact op met Chris Stuut.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.