volledig elektrische auto voor koenadvies

In april verliet Michel Koenjer als mede oprichter/eigenaar, in goed overleg, Archetex en The Citadel Company om als KoenAdvies verder te gaan. Als adviseur in de bouwsector op het gebied van plan- en conceptontwikkeling, ontwerp, realisatie en beheer richt hij zich vooral ook op duurzaamheid. Als er dan een bedrijfsauto moet komen, is het belangrijk om die duurzaamheid ook uit te stralen. Met die vraag stapte Michel Koenjer naar Frank Overgoor van Autobedrijf Harry Nijboer. Hij leverde KoenAdvies de volledig elektrische Renault Zoe, de eerste in zijn soort in Lemelerveld.

De afgelopen tweeëntwintig jaar is Michel Koenjer werkzaam in de bouwsector. Eerst als uitvoerende, toen als projectleider en vervolgens als bouwkundig adviseur. Zeker in de afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en realiseren van duurzame bouwprojecten. Nu wil hij zich met KoenAdvies als zelfstandig adviseur richten op de brede bouwsector van ontwikkeling en ontwerp tot realisatie en onderhoud. Daarbij speelt duurzaamheid een grote rol gezien de huidige ontwikkelingen in wet- en regelgeving en het belang van het behoud van het milieu.

Duurzaamheid heeft de toekomst en als dat het uitgangspunt is, staat rijden in een bezineslurpende auto daar haaks op. Dus moest de bedrijfsauto van KoenAdvies op z’n minst een zuinige auto zijn, maar het liefst een volledig elektrische. Adviseur Michel Koenjer vroeg op zijn beurt advies van Frank Overgoor van Autobedrijf Harry Nijboer. Samen zochten ze naar de meest geschikte elektrische auto. Ze kwamen uit op de Renault Zoe, maar die had Nijboer zo niet in de showroom staan. Samen speurden ze de leveranciers af en uiteindelijk heeft Overgoor het voor elkaar kunnen krijgen om de gewenste auto te leveren. Vanaf nu kunt u dus in Lemelerveld en de gemeente Dalfsen en omgeving dus de eerste volledig elektrische auto zien (maar niet horen) rijden. Op die manier levert KoenAdvies meteen een bijdrage aan een duurzaam en leefbaar Lemelerveld.

KoenAdvies is gevestigd in het kantoorpand aan de Handelsweg 33A in Lemelerveld, telefoonnummer: 06 16 12 18 10. De website KoenAdvies.nl is nog in ontwikkeling, maar al wel in de lucht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.