vijf mtbers lemelerveld in actie in assen

Op het terrein rondom de Baggelhuizerplas in Assen werd op zondag 15 juni een Nationale MTB wedstrijd verreden. ATB & Cyclocross Team Lemelerveld stond met vijftal renners aan het vertrek.

Rubin van de Kruisweg begon de wedstrijd goed bij de Nieuwelingen. Tijdens de eerste wedstrijdhelft reed het rond de tiende positie. De tweede helft van de wedstrijd moest hij helaas weer plaatsen prijsgeven en finishte als 19e.

Bij de Junioren stond Dennis van de Kruisweg aan het vertrek. Van het begin van de wedstrijd reed Dennis attent mee voorin het deelnemersveld. Na een aantal ronden viel de kop van de wedstrijd uiteen waarna Dennis uiteindelijk als 7e de finish passeerde.

Bij de Elites/Beloften stonden Niels Luisman en Raymond van de Kruisweg aan het vertrek. Niels startte matig maar reed daarna op een constant tempo naar voren. Na een lange en snelle wedstrijd kwam hij als 14e over de eindstreep. Raymond van de Kruisweg verliet de wedstrijd vroegtijdig wegens ziekte.

De laatste categorie van de dag was de wedstrijd voor Amateurs. Jeroen Wessel stond hier aan het vertrek. Zijn start miste hij volledig waardoor hij na de eerste ronde een inhaalrace kon beginnen vanuit het achterveld. Ronde na ronde wist hij sneller gestarte renners voorbij te rijden. Jeroen finishte uiteindelijk als 10e.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.