veteranendag gehouden in olst wijhe

Bij Het Wapen van Wesepe is afgelopen vrijdag de veteranendag van Olst-Wijhe georganiseerd. Als blijk van erkenning had het college van burgemeester en wethouders alle veteranen persoonlijk uitgenodigd. Zo’n 20 veteranen gaven gehoor aan deze uitnodiging om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Daarnaast was er een ontmoeting tussen de veteranen en 30 kinderen uit groep 7 en 8 van de Openbare A. Bosschool uit Wesepe. Zij gingen in gesprek met de veteranen, stelden vragen, keken naar foto’s en hoorden zo verhalen over wat de veteranen hebben meegemaakt tijdens hun uitzendingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.