veel publiek bij eerste editie master party

De eerste editie van de Master Party is afgelopen zondag gehouden. De organisatie blikt terug op een mooi feest mede door het lekkere weer en de hoge opkomst. Het publiek werd goed vermaakt door de Dj’s Rick&Tijn show en dj Pietertje. Ze voelden beide precies aan wat het publiek wou horen, hierdoor werd het één groot feest. ZDe organisatie mocht veel complimenten in ontvangst nemen van het publiek, waarvoor ze erg dankbaar zijn.

Aan het begin van de avond konden de mensen lekker buiten zitten en genieten van een koud drankje en het heerlijke weer. Iets later op de avond trok het publiek de tent in, onder andere om mee te doen aan de “Eindbuisgigant” wedstrijd onder begeleiding van “superbierman”. Een wedstrijd waarbij degene die de meeste meters bier dronk binnen een bepaalde tijd een prijs won. Deze werd gewonnen door C.V. De Ploppers uit Nieuw Heeten, op de hielen gezeten door C.V. de poesy’s en tijgers uit Espelo.

Zondagmiddag kwam de fietsroute van de Hekk’nSluuters langs het terrein van de Master Party. Dit was een mooie gelegenheid om extra aandacht te vestigen op het feest. IJsverkoop langs de route en een “minirustpunt” moesten de mensen extra inspireren om op het feest te komen.

Al met al is het als een mooi feest ervaren door de organisatie, en gezien de vele complimenten van het publiek waren deze ook erg tevreden. Zie de Facebookpagina voor meer foto’s : https://staging2.facebook.com/masterparty.nieuwheeten/photos_stream

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.