veel nieuw talent tijdens harmoniedag olst

Het mooie weer van afgelopen zondag bracht veel publiek naar Park De Olsterhof waar de jaarlijkse Harmoniedag plaatsvond. Het publiek luisterde naar afwisselende optredens. De bar werd bemand door leden van Carnavalsvereniging de Iesselzotten. De kinderen konden zich vermaken op het springkussen.

De Wijhese Harmonie kwam met een groot orkest en voerde hun muziekstukken uit met een mooie volle klank. De slagwerkgroep van de Olster Harmonie had daarna een primeur: een optreden van de juniorgroep. Deze jonge muzikantjes zijn begin 2014 begonnen met samenspelen en konden nu al twee liedjes uitvoeren.

Na het optreden van de Olster Harmonie werd de Harmoniedag vervolgd met optredens van showorkest Jubal uit Zwolle en Blaaskapel De Deurdweilers uit Deventer. Jubal stal de show met een energiek optreden, waarbij allerlei figuren op het grasveld werden gelopen. De Deurdweilers hadden de uitsmijter en vermaakten het publiek met feestelijke muziek.

Tussendoor trad ook het leerlingenorkest van de Olster Harmonie op. Vier leerlingen van dit orkest hebben vorige week muziekexamen gedaan: Nienke Ruiter, Govert Jansen en Sanne Harmelink zijn geslaagd voor hun A-diploma op altsaxofoon en dwarsfluit en Jago van Lieshout heeft zijn B-diploma gehaald op tenorsax. Zij kunnen doorstromen naar het A-orkest. De vereniging is erg trots op dit resultaat en blij met het grote aantal van 28 jeugdleden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.