veel mensen op eerste nacht van gastvrij wijhe

Tijdens de eerste Nacht van Gastvrij Wijhe maakte veel bezoekers dankbaar gebruik maken van het gratis kopje koffie dat ze bij verschillende horecagelegenheden kregen. Vanaf de start om 18.00 uur was het gezellig druk in het centrum van Wijhe. De slogan “Koffie, kunst, cultuur & meer!” werd waargemaakt door de vele activiteiten die afgelopen vrijdag 27 juni werden georganiseerd bij de Nacht van Gastvrij Wijhe.

Diverse ondernemers hadden speciale acties. Zo moest er bij de Albert Heyn onderhandeld worden over de prijs en kon je gezellig samen op de foto bij Studio Ilse. De kunstenaars in partycentrum “The Long-horn” konden zich ook verheugen op een grote belangstelling. Bezoekers maakten veel gebruik van de mogelijkheid om bij “De Nachtwacht” en “Obama” gefotografeerd te worden door Jos Groen.

Showkorps Amicitia liet de mogelijkheden zien en horen die het korps te bieden heeft op de diverse vlakken van het maken van muziek. De kinderen en volwassenen vermaakten zich tot in de late avond bij de diverse activiteiten zoals Goochelaar Jan, cartoonist Erwin Hogeboom, Clowns van de Stichting Clown Dichtbij en bij De Brandweer. Ook na 23.00 uur was het nog gezellig druk in en om de diverse horecagelegenheden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.