varen van zwolle via raalte naar deventer

De gemeente Zwolle gaat onderzoek doen naar de mogelijkheden voor een doorgaande vaarroute van Zwolle, via Raalte, naar Deventer. Dat heeft de gemeenteraad in Zwolle maandagavond besloten.

Een doorgaande vaarroute zou, volgens de meerderheid van de Zwolse gemeenteraad, de aantrekkelijkheid van Zwolle als aanlegplaats kunnen versterken. De politieke partijen zijn van mening dat de positie van Zwolle als stad voor vaartoeristen versterkt kan worden.

De route via het Almelose Kanaal naar Raalte en Deventer zou een goede mogelijkheid zijn. De route zou de aantrekkelijkheid voor toeristen met kajuitboten maar zeker sloepjes van Zwolle als aanlegplaats sterk verhogen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.