van den enk weg bij lampe disco komt terug

Bekedam blijft Het Wapen van Wesepe door doen. Bij Lampe gaat Joost Meijerink hem ondersteunen die tot voor kort nog bedrijfsleider bij Van den Enk was.

In Lampe gaan alle de komende maanden geplande feesten, partijen en andere evenementen gewoon door. Dat geldt ook voor de Sallandse Landbierbrouwerij die in de kelders van Lampe zit.

Na een jarenlange sluiting heropende Van den Enk in september 2010 De Leeren Lampe. Eerst het rookverbod, nu de verhoging van de leeftijd om drank te mogen verkopen, nekken Van den Enk, zegt hij op de site van de Leeren Lampe. “Ook het aantal festivals en evenementen blijft toenemen maar het aantal bruiloften en partijen daalt juist. De jongere generaties heeft duidelijk een ander bestedingspatroon, er wordt minder uitgegeven in de horeca.” Bij de laatste Dance Classics waren er amper 300 bezoekers.

Van den Enk gaat zich volledig concentreren op partycatering en organisatie van feestjes en partijen.

Bekedam gaat de komende tijd investeren in de zoektocht naar wat er allemaal mogelijk is met Lampe. “Verwacht niet dat alles opeens helemaal anders wordt. We willen dat stap voor stap doen. Net zoals we in Wesepe gedaan hebben. Wel wil ik graag de zaterdagse discoavonden terughalen, vanaf 18 jaar.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.