van den born voorzitter rotary raalte

Jos van den Born is de nieuwe voorzitter van Rotary Raalte. Afgelopen maandag is hij in ‘zijn’ HOFtheater geïnstalleerd. Oud-voorzitter Femke Wijma droeg de voorzittershamer en ambtketen over aan de nieuwe voorzitter.

Jos van den Born, in het dagelijks leven de directeur van de cultuurorganisatie HOFinSalland. Vanuit de Rotary is Van den Born onder meer ook voorzitter van Leergeld Salland, de organisatie die kinderen de kansen geeft om aan de samenleving actief mee te doen.

In zijn openingswoord gaf Van den Born aan dat hij hard wil werken aan de interne en externe communicatie. In zijn ogen moet de club een hechte levendige groep zijn die betrokkenheid heeft voor elkaar en de samenleving.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.