uitslag ponyclub dalfsen eo

Cheyenne Koerhuis is nog maar een half jaar lid van de Ponyclub. Ondertussen heeft zij met de E-pony Antares van Jenny de Graaf in de B-klasse dressuur diverse fantastische ritten laten zien. Op 24 mei hebben zij in Ommen 2 keer de 1e prijs behaald en op 31 mei in Nieuwleusen. Afgelopen zaterdag hebben zij in Staphorst gereden. Deze ritten bleken goed voor een mooie, welverdiende 3e en 4e prijs waarbij ze 191 en 193 punten hebben behaald.

Ilse Holsappel reed afgelopen zaterdag een uitstekende dressuurproef in de bixie-klasse met haar C-pony Cadenza. Hiermee hebben zij in Heeten de 2e prijs behaald.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.