uitermate geslaagd combitoernooi usv

Het voor de 30e keer door USV op sportcomplex Hulsterlanden georganiseerde Combitoernooi was zaterdag een doorslaand succes. Onder prachtige weersomstandigheden namen dit jaar maar liefst 35 teams deel aan het grote gezelligheidsvoetbaltoernooi.

Een deel van de opbrengst van het toernooi wordt jaarlijks geschonken aan een goed doel binnen de Nieuwleuser gemeenschap. Dit jaar mocht een delegatie van de Lokale Werkgroep Mantelzorg Nieuwleusen een cheque van 1.000 euro in ontvangst nemen. Dit geldbedrag zal volgens de afgevaardigden een uitstekende bestemming binnen de mantelzorg in Nieuwleusen krijgen.

De felbegeerde Combi-wisseltrofee en gouden troffel voor de winnaar van het voetbaltoernooi, werden door medeoprichter van het Combitoernooi Henk Ruinemans en aannemers Herman Snijder en Marcel Tempelman uitgereikt aan het team Zinvol. De zilveren troffel kon overhandigd worden aan de aanvoerder van FC van het padje en de bronzen voegspijker was voor het team Keet Upton FC 2. Direct na de prijsuitreiking trad de in de Jordaan opgegroeide Amsterdamse volkszanger Dries Roelvink op.

Vechtdal FM verzorgde de hele dag op sfeervolle wijze de muziek. Door het prachtige weer konden de deelnemers en bezoekers op het overvolle en sfeervolle terras nog lang nagenieten van de meer dan geslaagde dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.