Home / archiefcentraal / tropische sferen tijdens ladies ride in heino

tropische sferen tijdens ladies ride in heino

Heino brengt Ladies Ride fietsters opnieuw in tropische sferen. De Heinose Winkeliersvereniging (HWV) gaat in samenwerking met Oortwijn, Restaurant Jan Steen, Café Marktzicht en café de Baron het Marktplein op zondag 22 juni omtoveren tot een tropisch strand met een strandtent. De dames kunnen heerlijk uitrusten in Heino aan zee.

Het plein wordt voorzien van 40 m3 strandzand met een strandtent en in Hawaïsferen aangekleed. Er is een aantal strandbarretjes ingericht waar je cocktails kan drinken er is een barbecue aanwezig. Het marktplein wordt versierd met tropische palmbomen, strandballen en een zwembad.

DJ Pascal trakteert de dames op beachmuziek en daagt de deelneemsters uit om te gaan dansen. Het dorp wordt gezellig versierd en clown Knapie is natuurlijk ook van de partij om de kinderen te vermaken. De organiserende partijen roepen ook de Heinose bevolking op om samen de fietsters van de Leontien Ladies Ride aan te moedigen en mee te doen aan de ‘Summer Beach Party’.

Op 22 juni kome de fietsters van 11.00 uur tot en met 16.00 uur door het centrum van Heino. De beachparty is dan ook niet voorbij als de deelneemsters weer vertrokken zijn. De Summer Beach Party gaat door tot ongeveer 19.00 uur.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.