touwtrektoernooi op elshoffeest

Op de openingsavond van het Elshoffeest (vrijdag 13 juni) wordt er door TTC Elshof weer het jaarlijkse FVT touwtrektoernooi georganiseerd. Hierbij zijn zowel getrainde als recreantenteams van harte welkom om mee te doen en op een gezellige en sportieve manier hun krachten te meten.

De ongetrainde team`s strijden natuurlijk weer om de TTC Elshof Superbokaal, dé wisselbeker van Salland. Een recreanten team bestaat uit: 7 heren of 4 dames en 4 heren. Een team mag maximaal 2 wisselspelers inzetten.

Aanvang vanaf 19.30 uur op het feestterrein. Na afloop is de voetbalwedstrijd van oranje te zien in de feesttent op een groot scherm.

Voor opgave en informatie kun je contact opnemen met Mariska Jalink 06-25147710 mariskajalink@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.