terlouw weer provinciale staten in

Bert Terlouw zit na 2 juli weer voor D66 in Provinciale Staten van Overijssel. Terlouw, ook raadslid in Raalte, neemt dan voor de tweede keer zitting in het Overijssels bestuur. Terlouw vervangt Thomas Walder, die is namelijk is wethouder geworden in de gemeente Hellendoorn.

Zowel de Statenfractie als het Regiobestuur als het Landelijk bestuur van D66 hebben Bert nadrukkelijk verzocht terug te keren in de Staten. Zijn terugkeer komt volgens D66 de kracht en stabiliteit van de D66 Statenfractie in Overijssel ten goede.

Bert zal woordvoerder worden voor de portefeuilles Regionale Economie, Milieu en Energie en de gebiedsontwikkeling “Ruimte voor de Vecht”. Als laatste wordt hij penningmeester van de fractie.

Terlouw is naast zijn werk als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ook D66 Raadslid en fractievoorzitter in de gemeente Raalte. Hij blijft dit doen en zal dus een tijd lang gelijktijdig actief zijn binnen twee bestuurslagen.

De dubbelfunctie in de hoogste besturen van de gemeente en de provincie voelt voor Terlouw heel bijzonder en hij vind het een eer dit namens zijn partij te mogen doen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.