teije ten den brazilie gaat wk winnen

Ten Den heeft een duidelijk idee over wie het WK gaat winnen. “Voor mij is het gastland dit jaar favoriet, vooral omdat zij de temperatuur en het klimaat gewend zijn”, vertelt hij. “Ook is het gewoon een fantastisch team met spelers als Dani Alves, Ramires en natuurlijk Neymar. Die gaat denk ik ook een goed WK spelen en zou wel eens topscorer kunnen worden.”

Ten Den is wat minder positief over de kansen van het Nederlands elftal. “Misschien komen ze de poulefase nog wel door maar ik denk dat ze in de achtste finales wel zullen sneuvelen. Wanneer ze in het vernieuwde 5-3-2 systeem gaan spelen kunnen ze wellicht nog redelijk ver komen.”

De outsider is voor Teije Duitsland. “Zij zullen met dit team wel weer hoge ogen gooien op het WK. Duitsland krijgt het op de een of andere manier altijd voor elkaar om een goed team bij elkaar te krijgen”.

Ben je het eens met deze analyse? Of heb je een heel andere verwachting? Laat het ons weten! Wil je ook jouw voorspellingen voor het WK doen en leuke prijzen winnen. Ga dan naar: http://staging2.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.