team de bolster loopt 4 engelse mijl

Elf teamleden van KindCentrum De Bolster hebben zaterdag deelgenomen aan de 4 Engelse Mijl in Zwolle. Alle deelnemende collega’s hebben de wedstrijd uitgelopen. Vanaf april zijn enkele teamleden van KindCentrum De Bolster gestart met de voorbereidingen voor de 4 Engelse Mijl.

Elke maandag is er in groepsverband getraind. Enkele trainingen vonden plaats in Luttenberg. Om onder bezielende leiding van Mathijn Veldkamp van Top Fit Salland, de basisprincipes van het hardlopen onder de knie te krijgen. En met succes; de elf collega’s hebben een mooie prestatie neergezet in Zwolle. Dit smaakt naar meer.

Via deze weg wil het team de sponsoren bedanken: In Mind by Ter Haar en KDV De Rode Bank.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.