summer event laat het beste van raalte zien

De Waag en de Nieuwe Markt in Raalte vormen op vrijdag 20 juni het decor voor de tweede editie van het Summer Event. Van 16.00 tot 21.00 uur zijn er leuke activiteiten, workshops, proeverijen en demonstraties in diverse winkels. Daarnaast kun je genieten van een grote barbecue, er zijn hapjes, twee springkussens en een ijscokraam. Op deze manier willen de deelnemende winkels laten zien wat voor veelzijdige, speciale en gezellige straten er in Raalte zijn.

De deelnemende winkels dragen allemaal hun steentje bij met verschillende acties en workshops. Voor de fijnproevers staan er verschillende dingen klaar. Zo kun je asperges met bijpassende wijn proeven, kennismaken met speltproducten en glutenvrije vlaai eten. Ook wanneer je geïnteresseerd bent in beauty moet je vooral naar het centrum komen. Er is een demonstratie visagie en het haar van modellen worden gestyled.

Daarnaast kunnen creatievelingen hun hart ophalen. Tijdens een speciale workshop kun je je eigen armband maken en je kunt meedoen aan een miniworkshop met verschillende technieken op het gebied van kaarten maken. Ook is er een workshop miniatuurtjes beschilderen met acrylverf.

Tijdens het Workshopping Summer Event zijn er ook prijzen te winnen. Iedereen die meedoet krijgt een stempelkaart. Heb je vier stempels of meer, verkregen bij drie verschillende winkels, ding je mee naar leuke prijzen.

Wil je weten welke winkels er allemaal mee doen, wat zij te bieden hebben en wat er verder allemaal te doen is, kijk dan op de Facebookpagina van Workshopping Summer Event (staging2.facebook.com/events/1491438234419014).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.