Home / archiefcentraal / stuwzangers bij grand cafe jipp in ommen

stuwzangers bij grand cafe jipp in ommen

Het was zondagmiddag zeer gezellig op het Kerkplein in Ommen. Grand Café Jipp had deze middag Shantykoor ‘De Stuwzangers’ uit Vilsteren uitgenodigd! De aanwezigen hebben hier zeker van genoten!

Het koor o.l.v. Flip Jonkman verzorgde maar liefst drie optredens van een ½ uur! Met ondersteuning va drie accordeons, gitaar en slagwerk. Drummer Jan Meijer is met vakantie. Zijn plaats werd ditmaal ingenomen door Jan Vermaning uit Zwolle. Onder de aanwezigen was ook weer Lena met haar man uit Zaanstad. Zij volgen de Stuwzangers karavaan overal. Speciaal voor haar klonk een nieuwe versie van ‘de Woonboot’ gezongen met als solist Bob Boerdam. Voor gasten uit Arnemuiden werd natuurlijk gezongen ‘de klok van Arnemuiden’.

De Duitser schlager ‘Eine Insel aus Träumen geboren’ van Tony Marshall deed het ook nu weer goed en zelfs Jan Smit stond op het programma. Diverse fietsers die Ommen aandeden ‘pikten’ nog even een CD mee. Voor meer nieuws en optredens van ‘de Stuwzangers’ kan men terecht op www.destuwzangers.nl

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.