spetterende onderwaterwereld bij landstede

Landstede Kinderopvang werd voor een dag helemaal omgetoverd als onderwaterwereld. Het thema van het zomerfeest was goed zichtbaar op de locatie. Zo werd de parkeerplaats een groot strand waar kinderen gezellig konden spelen en ouders van het weer konden genieten onder parasols en op picknickkleden. In een grote zandduin werd druk gezocht naar een schat. Enthousiast werd er gegraven en werden de gevonden schelpen omgeruild voor leuke cadeautjes uit een echte schatkist.

Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar waren er heuse watersportactiviteiten waar zij met veel plezier aan meededen. Ook in de locatie was er voor alle kinderen en ouders van alles te beleven zoals een knutselactiviteit met schelpen, op de foto gaan met een Octopus mascotte, het maken van zomerse fruitspiesjes en konden de kinderen de onderwaterwereld echt beleven bij de watertafel met vissen.

‘Onderwaterwereld’

Het thema van het zomerfeest was niet zomaar gekozen. Het thema sluit namelijk goed aan bij de belevingswereld van de kinderen. Om de kinderen nog meer te betrekken bij het thema en het feest nog spetterender te maken zorgden de kinderen van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang voor mooie onderwaterversieringen. De locatie van Landstede Kinderopvang werd versierd met kleurrijke zelfgemaakte vissen en sierlijk zeewier. Én voor de pedagogisch medewerkers maakten zij mooie schelpenkettingen zodat zij goed herkenbaar waren tijdens het zomerfeest.

Medewerking van lokale bedrijven

Ook een aantal bedrijven uit Ommen verleenden hun medewerking aan het zomerfeest. Zo zorgde Jurrie Baas voor het zand, stelde de Welkoop de vissen beschikbaar en gaf Space Art Ommen een spectaculaire vliegershow. Ook kwam Octo4kids langs met de Octopus Mascotte en gaf zwembad de Carrousel informatie over zwemlessen. Daarnaast stelden deze twee bedrijven leuke cadeautjes beschikbaar voor in de schatkist.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.