singlesfeest weer naar raalte

Datingsite Relatieplanet houdt op zaterdag 21 juni voor de tweede keer een groots Singlesfeest in De Leeren Lampe in Raalte. Met 750 bezoekers tijdens de eerste editie kon een vervolg niet uitblijven.

Het feest is weer toegankelijk voor members en niet-members van Relatieplanet. “De sfeer tijdens de eerste editie was fantastisch, bezoekers waren enthousiast en de singles stonden in de rij om te kunnen speeddaten. Na alle positieve reacties besloten we dan ook snel een tweede datum te prikken, en dat is zaterdag 21 juni geworden. Ook hier is iedereen weer van harte welkom!” aldus Joop van den Enk.

Daphne Koelewijn van Relatieplanet vertelt: “Leuke mensen ontmoeten. Dat staat op het Singlesfeest centraal. Genieten van live muziek, een lekker drankje of frisje drinken en kennismaken met andere leuke singles. Samen lachen, dansen, kletsen of lekker flirten. De sfeer op Relatieplanet feesten is altijd laagdrempelig, of je nu alleen komt of samen met een vriend of vriendin. Of je nu 20 bent en op zoek bent naar een leuke vlam of 45+ en rondneust voor een maatje of nieuwe liefde, iedereen voelt zich bij ons thuis. Dagelijks ontvangen we positieve reacties of we snel weer iets organiseren. En dat horen we graag. Een reactie met een tweede feest kon dan ook niet uitblijven.”

Tijdens het Singlesfeest zijn meerdere zalen geopend. In de grote zaal ga je uit je dak op hits van toen en nu met Sesam Sensation Band.

Het Leeren Lampe café wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een waar Oranje Café met Nederlandse (WK) knallers. De barjongens en –meiden delen hier gratis oranje gadgets uit.

De kleinere wijnbar wordt omgetoverd tot een driemaal zo grote wijn- en cocktaillounge met een sfeervolle ambiance.

De kaartverkoop is in volle gang. Alle informatie is te vinden op staging2.relatieplanetsinglesfeest.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.