sil huysmans blijft aan kop in de wk pool

Het blijft wel uiterst spannend in de top en nu vanavond de laatste groepswedstrijden op het programma staan, kunnen verschuivingen ook niet uitblijven. Hoewel… De heren zijn voor vanavond erg eensgezind als het op de uitslagen aankomt. Onze zuiderburen gaan winnen van Zuid-Korea, Rusland zal de winst pakken tegen Algerije en het tot nu toe erg tegenvallende Portugal zal Ghana verslaan.

Daarnaast speelt Duitsland vanavond tegen de Verenigde Staten. Ook al vulde bijna iedereen winst in voor onze oosterburen, hebben beide teams genoeg aan een gelijkspel om door te gaan naar de knockoutfase. Een salonremise ligt dus voor de hand, iets wat nummer 5 Jan Rothman als enige van de top 10 verwacht. Misschien dat Jan na vanavond wel bovenaan staat in onze WK-pool!

Let op! Na de laatste groepswedstrijd vanavond is het mogelijk om je voorspellingen voor de knockoutfase in te vullen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen zullen we maar zeggen?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.