Home / archiefcentraal / siebert gecertificeerd taxateur bedrijfsonroerend goed

siebert gecertificeerd taxateur bedrijfsonroerend goed

Gert Siebert van Siebert Makelaardij uit Raalte is sinds kort ingeschreven in de Kamer Bedrijfsonroerend goed van Stichting VastgoedCert, hét kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs. “De meeste makelaars zijn ingeschreven in de Kamer Wonen / MKB en mogen zowel woningen als bedrijfsonroerend goed taxeren. Het MKB gaat er echter medio 2015 af. Dat betekent, dat je dan als woningmakelaar nog wel bedrijfsonroerend goed mag verkopen, maar geen taxaties meer mag maken welke worden geaccepteerd door de banken. Daarvoor moet je ingeschreven staan in de Kamer Bedrijfsonroerend goed”, aldus Gert Siebert, die in de afgelopen maanden de nodige examens heeft gedaan om de vereiste papieren binnen te krijgen en dit met succes heeft afgerond en nu staat ingeschreven.

Wenst u een goed onderbouwd en betrouwbaar taxatierapport dat objectief, snel en vakkundig uitgevoerd wordt tegen een scherp en duidelijk tarief? Neem dan contact op met gecertificeerd bedrijfstaxateur Gert Siebert van:

Siebert Makelaars Raalte

T: 0572 – 36 36 64

E: g.siebert@siebertmakelaars.nl

I: www.siebertmakelaars.nl

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.