Home / archiefcentraal / schrijf je in voor slinger m d r in

schrijf je in voor slinger m d r in

“Slinger ’m d’r in” staat op het programma voor vrijdag 8 september. De organisatie heeft dit jaar wederom hun best gedaan om iedereen te voorzien van een spectaculaire avond in het Wijhezicht Park. Speciaal voor de jongere jeugd hebben ze wederom het Slinger ‘m d-r in JUNIOR (groep 8 -15 jaar). Het is verplicht om je hiervoor ook aan te melden op de website. Junior start om 15:30. De zeskamp vanaf 16 jaar begint net als andere jaren om 18:00 uur.

Aangezien de animo groot is voor deelname bij dit evenement van de Diekdaegen, is het noodzaak om je alvast tijdig in te schrijven voor deelname aan “Slinger’m dr’in”. Teams bestaan uit 6 personen. Inschrijven kan op www.diekdaegen.nl. (Je ontvangt altijd een bevestiging per email.) Vol=Vol

Lees ook

Plannen voor woongroep bij boerderij Heeten

RAALTE – Het Raalter college van B&W is in principe akkoord met de plannen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.