schrijf je in voor slinger m d r in

“Slinger ’m d’r in” staat op het programma voor vrijdag 8 september. De organisatie heeft dit jaar wederom hun best gedaan om iedereen te voorzien van een spectaculaire avond in het Wijhezicht Park. Speciaal voor de jongere jeugd hebben ze wederom het Slinger ‘m d-r in JUNIOR (groep 8 -15 jaar). Het is verplicht om je hiervoor ook aan te melden op de website. Junior start om 15:30. De zeskamp vanaf 16 jaar begint net als andere jaren om 18:00 uur.

Aangezien de animo groot is voor deelname bij dit evenement van de Diekdaegen, is het noodzaak om je alvast tijdig in te schrijven voor deelname aan “Slinger’m dr’in”. Teams bestaan uit 6 personen. Inschrijven kan op staging2.diekdaegen.nl. (Je ontvangt altijd een bevestiging per email.) Vol=Vol

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.