sallands streekelftal neemt het op tegen eagles

Het Sallands Streekelftal speelt dinsdag 15 juli tegen Go Ahead Eagles. Het streekelftal bestaat uit spelers van selecties van teams uit deze regio. De aftrap is om 19.00 uur op het sportpark van SV Heeten. De coach van het streekelftal is Marc Lobbert, normaal gesproken trainer van VV Heino.

Namens Rohda Raalte maken Jesper Harmens, Dennis Hettinga en Lars Kamperman Leferink deel uit van de Selectie. Doelman Tom Vastenavond en Paul van Dijk komen van VV Heino, De Zweef levert Koen Meijerink en Mark Scholten, Schalkbaar levert Jason Westerkamp en Sven Kelder.

Namens overwetering zitten Bram de Haas en Jelle Lucassen in de selectie. Marijn Platenkamp en Chris Roos vertegenwoordigen Wijhe’92. Lemelerveld levert Danny Berghuis en Nick Neppelenbroek. Alexander Ruiter en Laurens Tepperik spelen een thuiswedstrijd, die komen normaal namelijk voor Heeten uit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.