rob westenenk aan kop in de wk pool

Het is ongemeen spannend in de top van de NU Centraal WK-pool. Rob Westenenk is Wilfried Jansen gepasseerd en gaat nu aan de leiding. Het verschil tussen de twee heren bedraagt slechts 17 punten (544 om 527). De top 3 wordt gecomplementeerd door Robin Duteweert met 508 punten.

Hoewel Rob gisteren alle winnaars goed had voorspeld, kwam geen enkele uitslag overeen met zijn voorspellingen. Wilfried en Robin voorspelden voor de wedstrijd tussen Australië en Spanje wel de correcte uitslag, maar verwachtten allebei niet dat Mexico van Kroatië zou winnen. Daarnaast voorspelde Wilfried dat Nederland gelijk zou spelen tegen Chili.

Deze speelronde zijn er extra punten te verdienen door de teams die doorgaan naar de knockoutfase correct voorspeld te hebben. Dit levert per op de juiste plek geëindigd team 18 punten op, waardoor verschuivingen in de top bijna niet kunnen uitblijven.

Daar komt bij dat de heren van de top 3 voor de wedstrijden van vanavond bepaald niet op één lijn zitten qua uitslagen. Ze zien Ivoorkust wel winnen van Griekenland en ook over de kansen van Colombia tegen Japan zijn ze positief gestemd, al denkt Wilfried dat deze landen gelijk gaan spelen. Wilfried en Robin verwachten dat de wedstrijd Italië-Uruguay in een gelijkspel gaat eindigen, terwijl Rob verwacht dat de Italianen gaan winnen. Costa Rica-Engeland eindigt volgens Rob en Robin in 1-3, terwijl Wilfried een 2-2 gelijkspel heeft ingevuld.

Opgelet! Voor de knockoutfase kunnen na de laatste de uitslagen voorspeld worden. Op donderdag 26 juni om 22.00 uur wordt deze wedstrijd gespeeld. Daarna zijn alle landen bekend die doorgaan. De deadline voor het opgeven van je voorspelling voor de knockoutfase is zaterdag 28 juni om 18.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.