roalter wind wordt duurzaam verspreid

En daar staat-ie dan: Aart van der Vliet, chef distributie Roalter Wind. Afgelopen zaterdag tegenover Haarco in de Marktstraat. ‘Ik mag natuurlijk niet met de auto door het winkelcentrum van ons kloppende hart van Salland. Vandaar dat ik de buggy gebruik om onze erkende Afhaalpunten te bedienen. Moet mijn kleindochter maar even binnen blijven.’

Milieu

Deze manier van bezorging past prima bij de missie en visie van Roalter Wind. Volgens Maarten Metz (zelfbenoemd ‘creative director’) is Roalter Wind een ‘duurzaam magazine’. ‘Ons blad belandt niet direct in de oud papier bak. Vele lezers verzamelen Roalter Wind en komen naar ons hoofdkantoor aan de Spitsstraat in Roalte om ontbrekende nummers af te halen.’

Zowel bij Haarco als de Parabool waren de populaire tijdschriften afgelopen week niet aan te slepen. ‘Breng direct maar weer drie nieuwe dozen!’ vroegen ze bij de Parabool’, vertelt een vermoeide Van der Vliet. ‘En ik kom net terug van de Parabool uit Broekland!’ Ook Ingrid Snel van De Heeren Mannenmode uit Raalte hing al weer aan de telefoon. ‘We willen onze klanten natuurlijk geen “nee” verkopen.’

Witte plekken

Roalter Wind voorziet duidelijk in een behoefte. Drukker Ronny Cents van DDMC uit Raalte hoopt dat steeds meer ondernemers zich realiseren dat je als ‘erkend Afhaalpunt’ verzekerd bent van nieuwe mensen over de vloer. ‘Het maakt natuurlijk wel een beetje uit of je in het winkelcentrum zit of op het industrieterrein. Wanneer we het verspreidingsgebied bekijken, zien we nog mogelijkheden in Luttenberg en Nieuw Heeten.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.