roalter wind is weer verkrijgbaar

Afgelopen week werd er bij brasserie Zwakenberg in Raalte geproost op de uitgave van de nieuwste Roalter Wind. Drukker Ronny Cents van DDMC uit, hoe kan het ook anders, Raalte bracht even voor vijf uur het eerste exemplaar van de zomereditie van het zo populaire kwartaablad. Bij Zwakenberg waren op dat moment al verschillende ondernemers en hoofdpersonen uit het nieuwe nummer aanwezig om te toasten op het succes.

‘Ik vind het een hele eer’, stamelde een verlegen Austin Malanda. Deze sympathieke inwoner uit de Roalter Blekkerhoek kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn portret op de voorkant van Roalter Wind terug zag. Ook Remco Dijkman, kampioen Gatgraven uit Luttenberg, was in zijn nopjes. ‘Ik ben blij dat het gatgraven nu eens goed in de belangstelling komt te staan.’ Daarvan kan hij zeker zijn want de eerste belangstellenden voor de nieuwe Roalter Wind hadden zich al gemeld bij de verschillende erkende Afhaalpunten. ‘Ik had er vanochtend al eentje in de winkel’, bevestigde Freddy Snel van De Heeren Mannenmode uit de Herenstraat in Raalte.

Deze week af te halen

Roalter Wind nummer 16 is dus weer verkrijgbaar. Deze week gratis af te halen bij de Afhaalpunten. Een handig overzicht van deze adressen is te vinden op de website roalterwind.nl

Regelneef Roné van der Vliet haast zich erbij te zeggen dat Roalter Wind nu voor het eerst ook in Heeten is af te halen. ‘Omdat Zorggroep Raalte heeft besloten ons te steunen hebben we drie locaties ingericht als Afhaalpunt.’ Vanaf vandaag kunnen bewoners én bezoekers van Stevenskamp in Heeten dan ook genieten van de Roalter Wind. ‘Maar ook bij Swaenewoerd in Raalte en de Brugstede in Lemelerveld kan Roalter Wind worden afgehaald.’

Wees er snel bij

Het vorige nummer van Roalter Wind was binnen drie weken ‘op’. ‘De afhaalpunten in het centrum van de dorpen zijn het populairst, maar ook op het industrieterrein is Roalter Wind op veel adressen verkrijgbaar’, tipt Van der Vliet wellicht ten overvloede.

Meer foto's