raalterweg en n348 dicht voor groot onderhoud

De provincie voert van 30 juni tot en met 19 juli groot onderhoud uit op de N348 en de N766 (Raalterweg) tussen Deventer en Wesepe. De hoofdrijbaan van deze wegen worden in die periode dan ook afgesloten voor al het verkeer. Het onderhoud moet ten goede komen aan veilige en vlotte wegen.

De werkzaamheden omvatten het vervangen van het asfalt van de hoofdrijbaan van de N348, tussen de rotonde in de N348/N766 en de Vulikerweg te Deventer, het vervangen van betonelementen en het asfalt van de rotonde in de N348/N766 en het vervangen van twee duikers (buizen onder de weg). Ter plekke wordt ook het asfalt in de hoofdrijbaan en fietspaden van de N766, tussen de rotonde in de N348/N766 en de Veldhuizerdijk/Waterdijk in Deventer, vervangen.

Voor het doorgaand verkeer geldt in de periode van 30 juni tot en met 19 juli een omleiding via de A1 en de N332 Holten-Heeten-Raalte. Buslijn 165 van Syntus wordt omgeleid via de Diepenveenseweg, Laan van Borgele en de Boxbergerweg. Het bestemmingsverkeer (aanwonenden, fietsers en hulpdiensten) wordt door verkeersregelaars geregeld. De wegomleidingen worden met borden aangegeven en zijn te vinden op de websites staging2.bereikbaar.overijssel.nl en staging2.overijssel.nl/N348GO

Kijk voor meer informatie over de omleidingen en de wegwerkzaamheden op staging2.bereikbaar.overijssel.n en staging2.overijssel.nl/N348GO

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.