raaltenaren skeeleren voor nierstichting

Jeroen Stegeman en Frank Jansen gaan samen met 76 andere fanaten meedoen aan een mega skeelertocht. De uitdaging is dat ze een rondje gaan skeeleren om het Markermeer en IJsselmeer. Deze tocht mag van de KNSB maar eens in de 5 jaar gehouden worden en dit jaar is het weer zover.

Ze starten vrijdag 20 juni om 20.00 uur met de tocht vanuit Urk en gaan via Lelystad, Enkhuizen linksom via Amsterdam, Almere weer terug naar Lelystad. Vervolgens gaan ze weer naar Enkhuizen en dan naar boven via de afsluitdijk weer terug naar Urk. Jeroen en Frank hopen daar met zijn allen 22 uur later heelhuids aan te komen. Aangezien ze ook ’s nachts door zullen skeeleren kun je je mischien voorstellen dat dit afzien wordt. In totaal is deze rit 350 km lang. Wanneer de skeeleraars deze rit voltooien binnen 24 uur dan hebben ze een wereldrecord te pakken en krijgen ze een vermelding in het Guinness Book of Records .

Voorafgaand aan deze tocht hebben de mannen heel veel getraind om zoveel mogelijk kilometers in de benen te krijgen. Vanaf half maart zijn ze begonnen met trainen. Ze volgen een trainingsschema die qua af te leggen kilometers elke week oploopt. Zo hebben Jeroen en Frank ieder nu 2200 kilometer geskeelerd.

Ze willen graag aandacht vragen voor het goede doel wat is gekoppeld aan deze skeelertocht, namelijk de Nierstichting. Ze willen als skeeleraars zoveel mogelijk geld inzamelen voor deze stichting. De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven en ook echt blijven leven.

Om dit waar te kunnen maken is geld nodig. Daarom willen Jeroen en Frank jullie vragen een (kleine) donatie te doen aan de Nierstichting. Daarvoor in de plaats gaan zij met bloed, zweet en blaren deze tocht volbrengen. Indien je wil doneren dan mag het ook rechtstreeks overgemaakt worden op Regiobank SNS IBAN NL28 RBRB 0845 1630 51 o.v.v. “Nierstichting Nederland” ten name van J. de Geus RIJM2014.

Meer informatie over deze tocht kun je terug vinden op staging2.rijm2014.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.