raalte maakt zich op voor leontien

Raalte is het aanstaand weekend volledig in de ban van Leontien. Nou ja, volledig? De Ladies zijn in de ban van Leontien, sportieve mannen zijn in de ban van de mannelijke tegenhanger: De Vital Centre Mens Run.

Zaterdag vindt de Leontien Ladies Run plaats, dat is dezelfde dag als waarop de Vital Centre Mens Run wordt gehouden. Zondag wordt de Ladies Ride verreden. Inschrijven kan nog voor alle activiteiten: Tot 20 juni kun je je inschrijven voor de Ladies Run en de Vital Centre Mens Run. Geef je uiterlijk 21 juni op voor Leontien Ladies Ride. Overigens kun je je op de dag zelf ook nog inschrijven.

Ladies Run: Ladies only!

Dames trek je hardloopschoenen aan en loop samen met Leontien en vele anderen mee met Leontien Ladies Run. Of je nu zussen, moeder en dochter, vriendinnen, buurvrouwen of collega’s van elkaar bent, trek je loopschoenen aan en sluit je gezellig aan in het bontgekleurde lint van actievelingen tijdens de prestatieloop. Of vind je het leuk om de strijd aan te gaan met een peloton sportieve dames? Geef je dan op voor de wedstrijdloop.

De prestatieloop gaat over 5 of 10 kilometer. Je hebt 90 minuten de tijd om de volledige afstand af te leggen. De wedstrijdloop is 10 kilometer lang. Iedere deelneemster ontvangt een medaille en een gratis Goody-bag. Informatie en inschrijven: staging2.leontienladiesrun.nl

Vital Centre Men’s Run: Men only

Mannen, ná Leontien Ladies Run is het jullie beurt. Laat de dames eens zien hoe een man dit aanpakt! Al is het dit keer alleen al omdat een peloton sportieve dames jullie voor gaat op hetzelfde parcours. Al moet je afzien, zweten, met een rood hoofd over de finish komen… en uiteindelijk héél misschien toegeven dat je de dames onderschat hebt. Het biertje dat op je wacht na afloop maakt alles weer goed.

Ook op de Mens Run kun je kiezen tussen 5 of 10 kilometer. Iedere deelnemer ontvangt een medaille en Goody-bag . Zie ook staging2.mensrun.nl .

Hieronder het tijdschema:

16.00 uur opening expo area en afhalen startnummers

18.50 uur start Leontien Ladies Run wedstrijdloop 10 km

18.55 uur start Leontien Ladies Run prestatieloop 10 km

19.00 uur start Leontien Ladies Run prestatieloop 5 km

20.15 uur start Vital Centre Men’s Run prestatieloop 5 en 10 km

21.30 uur prijsuitreiking

Ladies Ride: ladies only!

Bij Leontien Ladies Ride kom je niet alleen voor het fietsen, maar ook voor een heleboel gezelligheid. Leontien Ladies Ride is een fietstocht alleen voor vrouwen, ongeacht leeftijd, ambitie of soort fiets, iedereen kan meedoen, het is géén wedstrijd. Fietsen én genieten, daar draait het om tijdens Leontien Ladies Ride, met zijn allen lachen en dollen met een gemeenschappelijk doel, namelijk de eindstreep halen.

Je kunt kiezen tussen een route van 35 of 65 kilometer door Salland. In alle dorpen die je aandoet, wordt je feestelijk ontvangen. Bij de eindstreep wacht een slotfeest met artiesten. Informatie en inschrijven: staging2.leontienladiesride.nl

Hieronder het dagprogramma van zondag:

08.30 uur Opening Expo Area en start uitdelen jubileum T-shirt en startpakketten

10.30 uur Opening Leontien Ladies Ride door Leontien Zijlaard – van Moorsel

10.35 uur Start snelle fietsers (helm verplicht)

10.40-12.00 uur Open start korte route 35km. & lange route 65km.*

12.00 uur Samen starten met Leontien

14.00 uur Start jubileumfeest

16.30 uur Uitreiking van diverse prijzen op het podium in het Expo Area

17.30 uur Sluiting finishstraat

18.30 uur Einde jubileumfeest

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.